اين مقاله در مورد توانايي هاي مديريت سرمايه گذاري استاد فقيد علي شيخ الاسلامي صحبت مي كند. سرمايه داري عملكردي است كه توسط انديشه ، حسن نيت ، عمل گرايي ، دانش و تجربه فراهم مي شود. شما بايد اينها را كنار هم قرار دهيد تا منابع پراكنده و گاه ناسازگار را در كنار هم …
منبع: گزارشكر يك
سرمايهسازي در علوم انساني ايران معاصر
سرمايهسازي در علوم انساني ايران معاصر https://reporter1.ir/سرمايهسازي-در-علوم-انساني-ايران-معاص/ گزارشگر يك Fri, 21 May 2021 15:54:30 0000 عمومي https://reporter1.ir/سرمايهسازي-در-علوم-انساني-ايران-معاص/
اين مقاله در مورد توانايي هاي مديريت سرمايه گذاري استاد فقيد علي شيخ الاسلامي صحبت مي كند. سرمايه داري عملكردي است كه توسط انديشه ، حسن نيت ، عمل گرايي ، دانش و تجربه فراهم مي شود. شما بايد اينها را كنار هم قرار دهيد تا منابع پراكنده و گاه ناسازگار را در كنار هم …
منبع: گزارشكر يك
سرمايهسازي در علوم انساني ايران معاصر
اين مقاله در مورد توانايي هاي مديريت سرمايه گذاري استاد فقيد علي شيخ الاسلامي صحبت مي كند.
سرمايه داري عملكردي است كه توسط انديشه ، حسن نيت ، عمل گرايي ، دانش و تجربه فراهم مي شود. شما بايد اينها را كنار هم قرار دهيد تا منابع پراكنده و گاه ناسازگار را در كنار هم قرار دهيد. سرمايه گذاري مانند اتصال حوضچه هايي است كه در نهايت رودخانه اي پربركت و پربار را تشكيل مي دهد.
كساني هستند كه در دوره بسيار طولاني دكتر شيخ الاسلامي از وي كينه ورزيده اند. وي همچنين هميشه با ادب عالي ، مدارا ، خرد ، كرامت ، فروتني ، صراحت و يا به تعبير ابو هلال عسگري ارتباط برقرار مي كند ، دنبال كردن “بلاغت سكوت” و مديريت بسيار عاقلانه به عنوان لنگر و تعادل نقش ، مقوله مشتركي است. ادامه فراتر.
بنابراين ، استاد شيخ الاسلامي نه تنها سرمايه بزرگي براي دانشكده در مسير رشد سازماني است ، بلكه همچنين يك استاد در زمينه تعالي انسان و ستوني در افزايش بهره وري سازماني و تقويت و نهادينه سازي سيستم متخصصان است. نقاط قوت ساختار دانشگاه از جمله كارازومي ، آلامه و دانشكده ادبيات دانشگاه تهران و پايداري روال اداري آنها در نظر گرفته شد و عامل اصلي افزايش همدلي آنها شد. زمينه هاي ديگر در زمينه مديريت.
ما سخنان خود را با استناد به خاطراتي از وقايع پيش از انقلاب در گروه ادبيات دانشگاه تهران كه بخشي از تاريخ مدرن علوم انساني ايران محسوب مي شود ، ادامه مي دهيم.
يك شب در ماه مبارك رمضان ، در يك جلسه معنوي با استاد محمدرضا حكيمي ديدار كرديم. او خاطره زير را به اشتراك گذاشت: “دكتر جارين كوب ، در حالي كه وي مسئول گروه زبان ها و ادبيات فارسي بود ، از من خواسته شد كه در دانشگاه تهران تدريس نثر عربي را بخوانم. من در مورد شرايط آموزش متون نهج البلاغه و انجام تحليل هاي بلاغي ، صرفي ، نحوي و معنايي توافق كردم. او نيز پذيرفت. وقتي من تدريس را شروع كردم ، مخاطبان كم كم از دانشجويان ادبيات فراتر رفتند و از گروه ها و دانشكده هاي مختلف آمدند و ما به سالن بزرگتري رفتيم. با رونق كلاس ، با توجه به مبحث نهج البلاغه ، موضوعات مختلف اجتماعي مطرح شد ، موضوع از نظر امنيت بالا قلمداد شد ، ادامه كلاس متوقف شد و نگهبانان آماده حمله به من بودند. در آن زمان ، رئيس دانشكده ، دكتر عزت الله نگهبان ، يك استاد باستان شناسي بود كه به افسران خود گفت: امن است. “»
اين رويداد را مي توان يك وظيفه عيني براي احترام به حريم خصوصي دانش و روشنفكران و م institutionsسسات دانش در كارشناسي مدرن علوم انساني و يادآوري نياز به حمايت از سرمايه انساني دانست.
اما دروس اصلي و اصلي دكتر شيخ الاسلامي منجر به چهار مبحث مي شود:
1- شخصيت مديريت
دكتر شيخ الاسلامي بر حوزه مديريت خود نظارت نكرد ، بلكه بر روي هدايت و رشد سرمايه انساني تمركز داشت. زياد ابراز نكرد اما نگران بود. رويكرد تهديدآميز ترسناك ، شكاكانه و مشكوك نبود. بنابراين ، نسل هاي مختلف تحت مديريت آينده نگرانه او رشد كرده و رشد كرده و به سرمايه انساني شايسته در زمينه علوم انساني تبديل شده اند.
او دريافت كه براي رشد و توسعه علوم انساني ، بايد افراد تحصيل كرده ، خردمند ، پيشرفته و متمدن بيشتري در اين زمينه وجود داشته باشند و هر روز بيشتر ظهور كنند. دكتر شيخ الاسلامي حمايت معنوي مي كند تا ديگران بتوانند تحت نظر او اعتماد به نفس پيدا كنند و شجاعت پيوستن به تيم اجرايي را داشته باشند. او مي خواست آنها خود را بلند كنند و فراتر از آن پرواز كنند. گويي قرآن كريم به استاد خود آموخته است كه “آنها را از رحمت به محل ذلت كاهش دهد”.
در م institutionsسسات علمي ، همه ما مي توانيم با استدلال عميق تر ، آينده نگري بيشتر ، تحمل بيشتر ، تحمل بيشتر ، عمل گرايي برنامه ريزي شده و استاندارد سازي ، توسط كارمندان و دانشمندان ، مديران و مقامات دولتي در رشد و پيشرفت علوم انساني سهيم شويم. استراتژي اساسي براي تقويت علوم انساني در ايران خواهد بود
2- رشد و توسعه منابع انساني و سرمايه
در ميان مديران عالي و متوسط در زمينه گسترده آموزش عالي و علوم انساني آمريكا ، دكتر تعداد كمي از افراد مانند شيخ الاسلامي صبر ، بينش گسترده و بينش طولاني مدت داشتند. . اين درس عالي ، به ويژه براي سوابق مديريت اين استاد دبيرستان ، يك هديه نفيس و يك ميراث شگفت انگيز براي مديريت نهادي در زمينه علوم انساني مدرن است.
هوش سرشار ، ذهن باز ، فروتني ، شفقت ، صراحت ، تحمل ، آينده نگري ، لحن آرام و پرهيز از خشم ، فراهم آوردن فضاي لازم براي عوامل و ايجاد فرصت هاي اعتماد به مديران مياني ، به ويژه در آنها ، با هدايت شيخ سرمايه انساني زيادي ايجاد مي كند . اسلام در حال بزرگ شدن است
رئيس سرمايه گذاري در رشته هاي علوم انساني به خوبي مي داند كه نبوغ و ماندگاري آن درختان مثمر ثمري است كه به گسترش شاخه ها ، گسترش محيط اطراف آنها و صداقت و دسترسي دانش و دانش به طالبان بستگي دارد. جويندگان كار و استاد شيخ الاسلامي در اين زمينه
3- مسئوليت
دكتر شيخ الاسلامي به عنوان رئيس دانشگاه كارازومي (تربيت معلم سابق) هنگامي كه رشد و پيشرفت دانشگاه در طوفان درگيري و سردرگمي فراموش شد ، عهده دار مسئوليت شد. وي تحت سايه مديريت پايدار طي سالها ، زمينه ارتقا comprehensive جامع دانشگاه را فراهم آورد. اين مدير باتجربه بعداً با اتخاذ همان شخصيت و روش به رياست دانشگاه علامه منصوب شد و سهم بسزايي در انسجام و رشد دانشگاه داشت.
افرادي تحت مراقبت آنها بودند كه هيچ كس آنها را هدايت و مديريت نمي كرد و در نتيجه هيچ كس زير سايه آنها رشد نمي كرد. با تأسيس تيم اجرايي دكتر شيخ الاسلامي در دانشگاه كارازومي و دانشگاه عالمي ، گروه ادبيات و علوم انساني دانشگاه تهران به عنوان بنيادي مناسب براي رشد و تعالي همه محققان و اساتيد با برنامه ها و نقشه راه براي پيگيري شناخته شده است. . تعالي و پيشرفت علمي وي.
وي تأثير مثبت زيادي بر دانشجويان و اساتيد آن نسل داشت و اعتماد فوق العاده اي را به جوانان آن زمان دانشگاه برجاي گذاشت.
4- از مطالبات شخصي پرهيز كنيد
دكتر شيخ الاسلامي هميشه در كلاسهاي دانشگاه و در جامعه علمي تحت مديريت خود ديدگاه استراتژيك داشته است و همچنين با بينش و عملكرد خود كلاسها ، دانشجويان و مخاطبان را راهنمايي و مديريت مي كرده است.
از طرف ديگر ، در طول مدت طولاني مسئوليت وي ، هيچ كس از انتظارات شخصي استاد نمي داند. خيانت به مديريت ، تداوم انطباق با رفتار ، تفكيك ديد و بينش استراتژيك ، متعلق به سرمايه داري از عناصر جدا نشدني مديريت شيخ الاسلامي بود.
نتيجه
آموختن از تجارب مديريتي دكتر شيخ آر. اسلامي در حفاظت از منابع انساني و سرمايه انساني يك درس ادامه دار براي استاداني است كه با غلبه بر اتحاديه هاي صنفي مشترك ، گروه ها و جناح هاي اجتماعي و مواجهه با سلطه سلطه هاي مختلف ، در بخش علوم انساني مدرن درگذشتند. در برابر علوم انساني-وارداتي و نه وارداتي-بسيار موفق است
روحش شاد و صبور باشد ، براي بازماندگان احترام بگذارد و زنده باد.
* مدير م Instituteسسه علوم انساني و فرهنگ * اطلاعات روزنامه
منبع: گزارشكر يك
سرمايهسازي در علوم انساني ايران معاصر